Muratpaşa'nın efsane dansçıları 'Yetenek Sizsiniz'de

Güncelleme Tarihi:

Muratpaşanın efsane dansçıları Yetenek Sizsinizde
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2017 11:35

Muratpaşa'nın efsane dansçıları 'Yetenek Sizsiniz'de

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi'nin Yaşlı Evlerinde dansa tutkuyla bağlanan ve Dünya ve Türkiye şampiyonluklarına adını yazdıran 63 yaşındaki Seracettin Tav ve 72 yaşındaki Türkan Nassl, 'Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye katıldı. Çift, Hülya Avşar ve Ali Taran'ın oylarıyla bir üst tura yükseldi.

Muratpaşa Belediyesi'nin Yaşlı Evlerinde, üyelerinin verdiği isimle Gönül Bahçesi'nde dans dersleri yaklaşık 2 yıl önce başladı. Emeklilerin 'Yapabilir miyiz, başarabilecek miyiz?' tedirginliğiyle katıldığı dersler zaman içinde hayatlarını değiştirdi. Önce, Belek'te düzenlenen WDSF Senior II Standart Dünya Şampiyonası'nda tango, vals, foxtrot, quick stepte sergiledikleri performansla Dünya Şampiyonluğu geldi onu Türkiye şampiyonlukları izledi.

TÜRKİYE'NİN EN İDDİALI TAKIMI

Muratpaşa Belediyesi'nin 'efsane' dans takımı yeni çiftlerle büyürken, Yaşlı Evi, en genci 57 en yaşlısı 72 yaşında olan Türkiye'nin en iddialı dans takımını da oluşturmuş oldu. O ekipten Seracettin Tav ve Türkan Nassl, ise TV 8'de yayınlanan Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Ali Taran'ın jüri koltuğunda yer aldığı yarışma programı 'Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye katıldı. Yaşlı Evinde öğrendikleri danslarla nefes kesen bir performans sunan çift, yarışmanın sonunda Avşar ve Taran'ın oylarıyla bir üst tura yükseldi.

JÜRİ ÜYELERİ NE DEDİ?

Jüri üyesi Hülya Avşar, performanslarını ardından çifti tebrik etti ve “Dans büyük bir medeniyet göstergesi. Keyifle seyrettim" dedi. Taran ise çiftin yaşam enerjilerinin Yetenek Sizsiniz sahnesine de taşıdığını belirterek, “Takdir ediyorum" dedi.

BAŞKAN UYSAL'A TEŞEKKÜR

Çiftin katıldıkları yarışmanın yayınlanmasının ardından Fener Mahallesi Yaşlı Evi'nde devam eden kursa kaldıkları yerden devam etti. Arkadaşlarının alkışlarla karşıladığı çiftten Türkan Nassl, kendilerine bu imkanı sağlayan Belediye Başkanı Ümit Uysal'a teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!