Muratpaşa'dan 8'inci spor tesisi

Güncelleme Tarihi:

Muratpaşadan 8inci spor tesisi
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2017 12:18

Muratpaşa'dan 8'inci spor tesisi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi, Ümit Uysal başkanlığındaki 3'üncü yılında 8'nci spor tesisinin inşaatına 75'inci Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nde devam ediyor.
Sporu geniş kitlelere yaymak için tesisleşme hamlesinin başladığı Muratpaşa'da, Milli Eğitim Bakanlığı'nın 'Okullar Hayat Olsun' projesi kapsamında Güzeloba İlkokulu, Dilşad Refizade İlkokulu, Ermenek Ortaokulu ve Namık Kemal İlkokulu bahçelerine spor salonu yapıldı. Salonlardan 5'incisinin yapımı, 75'inci Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nde devam ediyor.
İnşaat çalışmaları kapmasında zemin betonunun dökülmesinin ardından salonun yükseleceği kolanların yapımı da tamamlandı. 755 metrekare alan üzerine inşa edilen 75'inci Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda 2 soyunma odası, tuvalet, duş, lavabo, engelli tuvaleti, malzeme odası ve antrenör toplantı odası yer alıyor.
Proje aşamasından inşaatına belediyenin özkaynaklarıyla gerçekleştirilen spor salonu, tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak. Eğitim ve öğretim saatleri içinde öğrencilerin kullanımına ayrılacak salon, bu saatler dışında okulun bulunduğu Yüksekalan Mahallesi sakinlerine kapılarını açacak. Salon, kültürel, sosyal hizmetler için de değerlendirilebilecek.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!