Muratpaşa Eğitim Ve Bilim Merkezine Kayıtlar Sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Muratpaşa Eğitim Ve Bilim Merkezine Kayıtlar Sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2015 12:51

MURATPAŞA BELEDİYESİ, BİLİM MERKEZLERİ KAYITLARI DEVAM EDİYOR

Muratpaşa Belediyesi, Zeytinköy ile Ermenek Eğitim ve Bilim Merkezleri’nde bu yıl 700 öğrencinin eğitim görmesi hedefleniyor.
Muratpaşa Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl faaliyete geçirdiği Zeytinköy ile Ermenek Eğitim ve Bilim Merkezleri’nde yeni dönem kayıtları devam ediyor. Geçtiğimiz yıl 2 ile 8 sınıflar arasındaki 600 İlk ve ortaokul öğrencisinin eğitim gördüğü Zeytinköy Eğitim ve Bilim Merkezi’nde 2 Ekim’de, Ermenek Eğitim ve Bilim Merkezi’nde de kayıtlar 15 Ekim perşembe günü sona erecek. Öğrencilerin ücretsiz olarak eğitim göreceği Zeytinköy ile Ermenek Eğitim ve Bilim Merkezleri’nde bu yıl yaklaşık 700 öğrencinin eğitim görmesi hedefleniyor.
TEMEL DERSLER, SPORTİF VE KÜLTÜREL KURSLAR
Zeytinköy ile Ermenek Eğitim Bilim Merkezleri’nde; Matematik, Türkçe, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler ve İngilizce derslerinin yanı sıra, tiyatro, gitar, modern dans, halk oyunları, satranç ve spor dersleri ücretsiz olarak uzman eğitmenler tarafından verilecek. Sosyal Yardım İşleri Müdürü Emin Sözen, “Eğitim ve Bilim merkezlerimizde bu yıl yaklaşık 700 öğrencimize eğitim vermeyi hedefliyoruz. Temel derslerin yanı sıra, sportif ve kültürel derslerimizde yer alıyor. Kurslarımız haftanın 7 günü devam edecek” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!