Muratpaşa’da ECE Temelkuran Söyleşisi

Güncelleme Tarihi:

Muratpaşa’da ECE Temelkuran Söyleşisi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2015 12:50

GAZETECİ-YAZAR ECE TEMELKURAN MURATPAŞA BELEDİYESİ'NİN DAVETLİSİ OLARAK ANTALYA'DA SÖYLEŞİYE KATILDI

Muratpaşa Belediyesi; Şafak Pavey, Can Dündar ve Prof.Dr. İlber Ortaylı’nın ardından Gazeteci-Yazar Ece Temelkuran’ı Antalyalılarla buluşturdu. Kütüphane Müdürlüğü’nce düzenlenen Muratpaşa Söyleşileri’nin Eylül ayı konuğu olan gazeteci-yazar Ece Temelkuran’a Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Üçkapılar simgesinin bulunduğu anı plaketi ve çiçek hediye etti. Muratpaşa Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Antalyalılar yoğun ilgi gösterdi.
Söyleşi öncesinde konuşan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Sadece asfalt, kaldırım, yol ve kaldırım yaparak şehir olamayız. Aynı zamanda sanat, kültür ve spor düşünce derinliği gerekli. Barışı, kardeşliği, dostluğu ve komşuluğu yükseltmeliyiz. Belediyemizde zaman zaman yazar ve gazetecileri ağırlıyoruz. Muratpaşa Söyleşileri çeşitli konuklarla devam edecek. Ece Temelkuran’ı, Muratpaşa’da görmekten dolayı mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.
Muratpaşa söyleşilerinin konuğu olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu ifade eden gazeteci-yazar Ece Temelkuran, “Öyle bir zamanlar yaşıyoruz ki, kıyıya bir çocuk vurdu. Tüm dünya bunu konuştu ve ne yapacağını şaşırdı. Bütün bu olaylar bizim ülkemizde oldu. Bu tür olayların hissedemeyeceğimiz kadar büyük acılar olduğunu düşünüyorum. Kelimelerle anlatılamayacak, hissedilemeyecek, tedavi edilemeyecek acılar olduğunu düşünüyorum” dedi. Söyleşi sonrasında Gazeteci-Yazar Ece Temelkuran; kitaplarını Antalyalılar için imzaladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!