Muratpaşa çalışanlarına 'ilk yardım' sertifikası

Güncelleme Tarihi:

Muratpaşa çalışanlarına ilk yardım sertifikası
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2017 12:05

Muratpaşa çalışanlarına 'ilk yardım' sertifikası

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi'nde Türk Kızılayı Antalya Şubesi'nin düzenlediği ilk yardım kursuna katılan belediye personeli sertifikalarını Belediye Başkanı Ümit Uysal'dan aldı.

İş sağlığı ve güvenliği alanında sivil toplum örgütleri, meslek odalarıyla çalışan Muratpaşa Belediyesi, Türk Kızılayı Antalya Şubesi'yle düzenlendiği ilk yardım kursunu tamamladı. Kursu başarıyla tamamlayan belediye personeline uluslararası geçerliliği bulunan 'İlk Yardımcı' sertifikaları Başkan Ümit Uysal tarafından verildi.

Sertifika töreninde Türk Kızılayı Antalya Şube Başkanı Cengiz Nizam, kaza sonrası ölümlerin yüzde 57'sinin ilk dakikalarda gerçekleştiğini belirterek, ilk yardım bilincinin yüksek olduğu ülkelerde bu oranın daha düşük olduğunu dile getirdi. İlk yardım kurslarının bu açıdan önemine dikkati çeken Nizam, Başkan Uysal'a duyarlılığı dolayısıyla teşekkür etti.

Başkan Uysal, sertifika almaya hak kazanan personeli kutlarken, "Artık birer ilk yardımcı olarak her biriniz, aynı zamanda büyük bir sorumluluğa da üstlendiniz. Bu açıdan ayrıca tebrik ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!