Muratpaşa Belediyesi 262 Çocuğu Sünnet Ettirdi

Güncelleme Tarihi:

Muratpaşa Belediyesi 262 Çocuğu Sünnet Ettirdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2015 09:13

MURATPAŞA BELEDİYE BAŞKANI ÜMİT UYSAL, 7 YAŞINDAKİ ENGELLİ ÇOCUKLA YAKINDAN İLGİLENDİ

Muratpaşa Belediyesi, tarafından düzenlenen sünnet şöleni Konuksever Stadyumu’nda yaklaşık 2 bin kişinin katılımı ile yapıldı. Muratpaşa bölgesinde yaşayan 4-11 yaş arasındaki 262 çocuğun katıldığı sünnet şöleni, şehitler nedeniyle sade bir şekilde yapıldı. Konserlerin iptal edildiği sünnet şöleni okutulan Mevlid-i şerifle başladı. Çocuklar balon oyun parkı, palyaço, dans ve illüzyon gösterisi ile gönüllerince eğlendi.
HASTANELERE TEŞEKKÜR PLAKETİ
Çocukların tüm ihtiyaçlarının karşılandığı sünnet şöleninde konuklara da yemek ikramı yapıldı. Sünnet şöleninde Konuksever Mahalle Muhtarı Hüseyin Tunç, mahalleden sorumlu meclis üyesi Hüseyin Erşin’e teşekkür plaketi takdim etti. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, sünnet şöleninde sponsor olan Anadolu, Özel Yaşam, Medstar, Medisu, Özel Çallı Meydan ve Olimpos Hastaneleri ile Antalya Özel Tıp Merkezi temsilcilerine teşekkür plaketi verdi.
MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI AKCAN:“BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI DEĞİŞMİŞTİR”
Törende konuşan Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akcan, “Belediyecilik anlayışı Uysal dönemimde değişmiştir. Gerçek belediyeciliğin eşit hizmet, insana dokunmak ve sosyal belediyecilik olduğunu Başkanımız hepimize göstermiştir. Kreşler, eğitim merkezleri, yaşlı evleri hep insana dokunan projelerdi. Şimdi bu projelerden biri olan sünnet şölenindeyiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
BAŞKAN UYSAL, ENGELLİ METEHAN’LA YAKINDAN İLGİLENDİ
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, sünnet çocukları arasında yer alan 7 yaşındaki bedensel engelli Metehan Umut Aksoy’un yanına giderek yakından ilgilendi. Minik Metehan’la sohbet eden Başkan Uysal, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Emin Sözen’e sünnet şöleni sonrasında da ihtiyaçlarının karşılanması talimatını verdi. Başkan Ümit Uysal, “Bu paylaşımın parçası oldukları için hastanelerimize teşekkür ediyorum. Sponsorlarımız bu kentte yaşıyorum, iş yapıyorum, bu kentte paylaşayım diyen işletmelerdir” diye konuştu.
UYSAL: “İNSANI MERKEZE ALAN MODEL”
Belediye çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendiren Başkan Uysal, “İnsanı merkeze alan bir modelle, belediyecilik çalışması yapıyoruz. İnsanlarımızla her şeyi paylaşalım, komşu olalım. Bütün kenti birbiriyle komşu yapabilmek için, kimsenin yalnız olmadığı, komşusu açken tok yatılmayan bir şehir olabilmek için çaba sarf ediyoruz. En büyük projemiz insan. Sokakta büyüyen çocuk kalmasın istiyoruz. Çocuklarımızı sünnet ettirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımız mutlu olsun, birbirleriyle kardeşçe yaşasınlar” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!