Münir Karaloğlu, bakan yardımcısı oldu

Güncelleme Tarihi:

Münir Karaloğlu, bakan yardımcısı oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2023 10:29

Münir Karaloğlu, bakan yardımcısı oldu

Haberin Devamı

 

Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA Valisi olarak 2016- 2020 yılları arasında yaklaşık 4 yıl görev yapan Münir Karaloğlu, İçişleri Bakan Yardımcısı olarak atandı.

Antalya'da 2016-2020 yılları arasındaki 4 yıllık valilik görevinde önemli hizmetlere imza atan Münir Karaloğlu, 22 Haziran Perşembe günkü Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı atama kararları çerçevesinde İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı görevine getirildi.

İstanbul Hukuk Fakültesi mezunu Karaloğlu, Karakeçili, Harran, Çekerek, Reşadiye kaymakamlıkları, İçişleri Bakanlığı hukuk müşaviri ve Başbakan danışmanı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi genel sekreterliği görevlerinin yanısıra Van, Bursa, Antalya ve Diyarbakır Valisi olarak da görevler üstlenmişti. Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı olarak 12 Mayıs 2022 tarihine kadar görev yapan Karaloğlu, en son mülkiye başmüfettişi olarak görevlendirilmişti.

Antalya'daki 4 yıla yaklaşan görev sürecinde başta turizm, doğanın korunması, geliştirilmesi, ekoturizm ve sualtı gibi birçok alanda fark yaratan proje ve hizmetlere imza atan Karaloğlu'nu Antalya'dan da çok sayıda isim sosyal medya üzerinden tebrik etti. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!