Motokros Şampiyonası'nın finali Kumluca'da

Güncelleme Tarihi:

Motokros Şampiyonasının finali Kumlucada
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2018 16:39

Motokros Şampiyonası'nın finali Kumluca'da

Haberin Devamı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - TÜRKİYE Motokros Şampiyonası'nın ekim ayında düzenlenecek final etabının Kumluca'da yapılması kararlaştırıldı.

Türkiye Motosiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ekber Ekinci, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı ziyaret etti. Kumluca Beykonak Motosiklet Sporları Kulüp Başkanı Bülent Dönmez, Başkan Yardımcısı Süleyman Tuncer ve Şahin Bayar'ın da hazır bulunduğu ziyarette, Türkiye Motokros Şampiyonası'nın final yarışı Kumluca Beykonak'ta yapılmasına karar verildi.

Ali Ekber Ekinci, "Her yıl Kumluca ilçemizde motokros yarışları düzenliyorduk. Bu yıl ülkemizin değişik yerlerinde motokros yarışları düzenlendikten sonra yarışların 5'inci ayağı olan final yarışlarını Kumluca'da düzenlemeye karar verdik. Beykonak'taki pistimiz yarış ve seyirci desteği açısından şampiyonanın yapılmasına müsait bir yer. Belediye Başkanımız Sayın Hüsamettin Çetinkaya da yarışlarımıza destek veriyor. Çetin bir şampiyonluk mücadelesi olacak yarışlarımızı ekim ayında gerçekleştireceğiz" dedi.

Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da "Beykonak sınırları içinde büyük emekler sarf ederek bir pist hazırladık. Bu pistte geçen yıl yarışlar yapıldı. Hem seyirci hem de yarışmacılar memnun kaldı. Hem seyretme hem de yarışmacılar için standartlara uygun olan bu pistte keyifli ve çetin geçecek yarışların olacağına inanıyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!