Miniklerden yeni yıl kartı

Güncelleme Tarihi:

Miniklerden yeni yıl kartı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2016 11:41

Miniklerden yeni yıl kartı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediyesi Çocuk Kreşlerinde eğitim gören öğrenciler, yurt içi ve yurt dışındaki sevdiklerine yılbaşı kartı gönderdi.

Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi'nde öğrenciler, yılbaşı kartları ile sevdiklerine yeni yıl mesajı gönderdi. Kreşte eğitim gören öğrenciler, rehber öğretmenleriyle birlikte PTT Kargo Posta Dağıtım Merkezi Müdürlüğü Konyaaltı Şubesi'ne geldi. Minik öğrenciler, teknoloji karşısında unutulmaya yüz tutan mektup, tebrik kartı ve kartpostalları, hazırladıkları zarflara koyarak yut için ve yurt dışındaki yakınlarına gönderdi. Öğrencilerden Oğuzhan Otuzaltı ve Elif Arıcı, bu yılbaşında yakınlarına ve ailelerine tebrik kartı atarak sürpriz yapacaklarını söyledi.

Bayramlarda, yılbaşı ve özel günlerde duyguların ifadesi için kullanılan mektup ve tebrik kartlarının teknolojiye yenik düştüğünü belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Geçmişin haberleşme aracı olarak kullanılan, kentlerin tarihi ve doğal güzelliklerini yansıtan kartpostalların kullanımı artık yok denecek kadar az. Kartpostal gönderme alışkanlığının azalmasında, cep telefonu ve bilgisayar etkili oluyor. Eskiden herkes özel günlerde postacıların yolunu gözler, onlara maniler hazırlardı. Ama yeni nesil bu eski güzelliklerden mahrum. Öğrencilerimize ve ailelerine bu nedenle bir nostalji yaşatmak istedik. Öğrencilerimiz hazırladıkları tebrik kartlarını, kartpostallarını ve mektuplarını ailelerine gönderdi" dedi.

Minik öğrenciler, yılbaşı için hazırladıkları tebrik kartlarını yolladıktan sonra, PTT binasında hatıra fotoğrafı çektirerek ayrıldı.

FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!