Miniklerden muhteşem yılsonu gösterisi

Güncelleme Tarihi:

Miniklerden muhteşem yılsonu gösterisi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2017 12:47

Miniklerden muhteşem yılsonu gösterisi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediyesi Uncalı Çocuk Kreşi'nde eğitim gören 3-6 yaş arası 112 öğrenci, muhteşem yılsonu gösterisiyle velilerinin gönüllerini bir kez daha fethetti.

2016-2017 yılı eğitim-öğretim döneminin sonlarına yaklaşırken, öğretmen ve öğrenciler mezuniyet ve okul gösterileriyle sahne alıyor. Konyaaltı Belediyesi Uncalı Çocuk Kreşi'nde eğitim gören 3-6 yaş arası 112 öğrenci, muhteşem bir yıl sonu gösterisi sergiledi. Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu'nda düzenlenen etkinliğe Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güven Ulutekin, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Uncalı Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, öğretmenleri nezaretinde hazırladıkları yılsonu gösterisini salonu dolduran aile ve yakınlarına sundu. Kreş öğretmen ve öğrencileri, gerçekleştirdikleri gösterilerle gönülleri fethetti. Özellikle Tırtıllar ve Uğur Böcekleri sınıfları, yöresel kıyafetleriyle canlandırdıkları damat tıraşı oyunu ile büyük alkış aldı.

Cimnastik ve diğer gösterilerin de büyük beğeniyle izlendiği gecede, 6 yaş grubu 33 öğrencinin mezuniyet ve kep atma töreni de duygulu anlar yaşattı. Gösteriler, kreş öğretmenlerinin ellerindeki Atatürk posteri ve Türk bayrağı ile izleyenleri selamlamasıyla son buldu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!