Minik ressamlar ödüllendirildi

Güncelleme Tarihi:

Minik ressamlar ödüllendirildi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2016 18:33

Minik ressamlar ödüllendirildi

Haberin Devamı

 

Erol AKKIR/ANTALYA, (DHA) - CUMHURİYET Bayramı kutlamaları kapsamında bu yıl 6'ncısı düzenlenen Antalya Akvaryum Resim Yarışması'nda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Antalya Akvaryum tarafından 'Ben Bir Balık Olsaydım' temasıyla düzenlenen Antalya Akvaryum Resim Yarışması'na sonuçlandı. Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün görevlendirdiği resim öğretmenleri Işın Demet ve Ayhan Seval, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Görevlisi Işık Aslıhan, seramik sanatçısı Tufan Dağıstanlı, sanat galerisi sahibi Himmet Öcal ve grafik tasarımcı Kunt Hepyücel'den oluşan jüri, resimleri 5 kategoride değerlendirdi.

Değerlendirme sonunda anasınıfı kategorisinde; Çağın Kuzey Tanrıkulu, Defne Asya Berberoğlu, Göktuğ Sorgun, Melih Gürdal ve Selma Nielsen, birinci sınıf kategorisinde; Aras Uysal, Ayliz Hazal Pehlivan, Can Sırasöğüt, Çağan Demir Özdemir ve Miran Hazar Acar, ikinci sınıflarda; Arda Yavuz Acar, Filiz Demiray, Furkan Demircan, Gülce Akçay ve Şimal Şekersoy, üçüncü sınıflarda; Atamert Hatipoğlu, Alya Çerçiler, Mayra Önal, Serra Yüceer ve Yiğit Beyazıt, dördüncü sınıflarda; Batu Küçüktekin, Berrak Akalın, Dilara Nur Argün, Serkan Çetin ve Yağmur Sözen'in resimleri dereceye girdi.

Derece sahibi öğrencilere ödül, plaket ve sertifikaları Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Hürriyet Gazetesi yazarı Yalçın Bayer, Antalya Akvaryum Genel Müdürü Kemal Kumkumoğlu tarafından verildi.

Akvaryum Genel Müdürü Kemal Kumkumoğlu, Antalya ve çevresinden 2 bin minik ressamın eserlerinin değerlendirildiğini söyledi. Kumkumoğlu, "Son derece yorucu ve zorlu geçen, titiz çalışmalar neticesinde 5 kategoride dereceye girenler belirlendi" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

 



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!