Minik öğrencilerden LÖSEV'e yardım

Güncelleme Tarihi:

Minik öğrencilerden LÖSEVe yardım
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2017 13:01

Minik öğrencilerden LÖSEV'e yardım

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde özel bir okulunun ana sınıfı öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında LÖSEV'e gıda yardımında bulundu.

Manavgat Başarı Koleji Anaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan yardım malzemeleri anaokulu sınıf anneleri Fatma Gürses, Eda Özdemir, Azime Sert ve Gül Nihal İngeç tarafından LÖSEV'in Antalya irtibat ofisine teslim edildi. Ziyarette LÖSEV hakkında bilgi verilirken, anasınıfı anneleri de başlattıkları proje sayesinde farkındalık yaratarak sadece lösemili değil yardıma ihtiyacı olan diğer tüm çocukların görülmesini amaçladıklarını vurguladı.

LÖSEV'in Türkiye'de çok önemli bir işlevi yerine getirdiğini ve göz ardı edilmemesi gereken bir kurum olduğunu belirten İlkokulu Müdürü Ali İbrahim Öz, "Löseminin hangimizin kapısını çalacağını bilemiyoruz. O yüzden böyle kurumlara elimizden geldiği kadar yardım etmeliyiz. Öğrencilerimizin önemli kazanımlar elde etmesini sağlayan sosyal sorumluluk projeleri devam edecektir. Böylesine güzel ve anlamlı bir projeyi hayata geçiren velilerimize, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!