MHP Milletvekili Adayları Oylarını Kullandı

Güncelleme Tarihi:

MHP Milletvekili Adayları Oylarını Kullandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2015 15:53

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya milletvekili adayları Mehmet Günal, Tarkan Akıllı ve Adem Uslu, Manavgat’ta oylarını kullandı.
MHP Antalya Milletvekili adayı Mehmet Günal, 3’ncü sıra dayı Tarkan Akıllı ile birlikte Şule - Muzaffer Büyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 1418 numaralı sandıkta oy kullandı. Demokrasinin olmazsa olmazının demokratik seçimler olduğunu kaydeden Günal, “Bu seçim süreci oldukça büyük bir yarışa sahne oldu. Bütün partiler ve adaylar kendi programlarını halka anlatmak için gayret sarfetti. Antalya’da birkaç istisna dışında herhangi bir olay yaşanmadan seçim süreci de sona eriyor. Vatanımız ve memleketimiz hayırlı olsun” dedi.
MHP milletvekili adayı Günal’ın oyunu kullanmasının ardından, diğer aday Tarkan Akıllı’nın oy kullanacağı Çağlayan Ortaokulu’na geçti. Çağlayan Ortaokulu’nda 1010 numaralı sandıkta oyunu kullanan Tarkan Akıllı’da, “Sevinciyle üzüntüsüyle bir seçim dönemini daha sona erdirmek üzereyiz. Seçim kampanyamızda bize destek veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Çağlayan Ortaokulu’nda MHP Antalya 4’ncü sıra milletvekili adayı Adem Uslu ile bir araya gelen Mehmet Günal ve Tarkan Akıllı birlikte vatandaşları selamladı ve sandıkları dolaşarak görevlilere kolaylıklar diledi. MHP milletvekili adayları Manavgat’ta oy kullanılan çeşitli okulları da ziyaret etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!