MHP’li Adaylar Manavgat Esnafı İle Buluştu

Güncelleme Tarihi:

MHP’li Adaylar Manavgat Esnafı İle Buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2015 17:41

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ (MHP) MANAVGAT İLÇE TEŞKİLATI 7 HAZİRAN'DA YAPILACAK OLAN SEÇİMLER İÇİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜRKEN, MHP ANTALYA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI TARKAN AKILLI VE ADEM USLU, İLÇE BAŞKANI İSMAİL HAKKI KARADAĞ VE PARTİ YÖNETİCİLERİYLE BİRLİKTE ESNAF ZİYARETLERİNDE BULUNDU.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manavgat İlçe Teşkilatı 7 Haziran’da yapılacak olan seçimler için çalışmalarını sürdürürken, MHP Antalya Milletvekili adayları Tarkan Akıllı ve Adem Uslu, İlçe Başkanı İsmail Hakkı Karadağ ve parti yöneticileriyle birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundu.
MHP Manavgat İlçe Başkanı Karadağ her iki milletvekili adayının da Manavgatlı olduklarını belirterek destek isterken, MHP Antalya Milletvekili adayı Tarkan Akıllı ise son 13 yılda esnafın ekonomik durumunun her geçen gün kötüye gittiğini belirtti. Akıllı, "Benim babam da esnaftı. Manavgat’tan Antalya’ya kadar herkesin tanıdığı Tamirci Ferhat Usta. Eskiden esnaflık toplumda saygın bir kurumdu. Ancak özellikle son 13 yılda mevcut iktidarın uyguladığı ekonomik politikalar sebebiyle esnaflık müessesesi kan ağlıyor. Esnaf kredilerle ayakta zor duruyor" dedi.
MHP’nin tek başına iktidara geldiğinde esnaflar üzerindeki finansal yükleri azaltacaklarını belirten Tarkan Akıllı, şunları söyledi:
"MHP için esnafımız, ekonomini belkemiğidir. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin açıkladığı partimizin seçim bildirgesinde esnaf çok önemli bir yer tutmaktadır. AVM Yasası’nı MHP iktidarında baştan sona değiştireceğiz. Esnaf ve sanatkarın gelirinin vergilendirmesinde asgari geçim indirimi uygulaması başlatacağız. Esnaf ve sanatkarlarımızın emekli aylığında Sosyal Güvenlik Destek Primi kesintisi uygulaması kaldırılacak" dedi.
MHP Antalya Milletvekili adayı Adem Uslu da MHP iktidarında yeni işyeri açan esnafın faaliyetleriyle ilgili 5 yıl süreyle gelir vergisi muafiyeti getirileceğini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!