Matso Başkanı Ahmet Boztaş:

Güncelleme Tarihi:

Matso Başkanı Ahmet Boztaş:
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2015 16:50

MANAVGAT EMNİYET MÜDÜRÜ ÖZGÖNÜL, MATSO'YA NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU

Manavgat Emniyet Müdürü Mustafa Hilmi Özgönül, MATSO Başkanı Başkanı Ahmet Boztaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyaretinin, iade-i ziyaret niteliği taşıdığını kaydeden Manavgat Emniyet Müdürü Mustafa Hilmi Özgönül, Başkan Ahmet Boztaş yönetimindeki MATSO’nun başarılı çalışmalar gerçekleştirdiğini dile getirdi.
Manavgat’ın gelişmiş bir şehir olduğuna vurgu yapan Özgönül, şehrin huzuru ve güvenliği için çalıştıklarına vurgu yaparak, ”İnsanlarımızın can ve mal güvenliği için aralıksız mücadele ediyoruz. Kurumların ve vatandaşlarımızın desteğini de bu mücadelede yanımızda hissediyoruz. Bu, bizlere güç veriyor” dedi.
MATSO Başkanı Ahmet Boztaş ta ziyaretin dolayı Özgönül’e teşekkür etti. Ahmet Boztaş, Emniyet Teşkilatı’nın 170 yıldır devlet ve millet yolunda yorulmadan çalıştığını söyledi. Teşkilatın çalışmalarını takdirle izlediklerini kaydeden Boztaş şöyle konuştu: ” Milletimizin huzuru, canı, malı, devletin bekası için canınızı ortaya koyuyorsunuz. Bizler bu fedakarlığı görüyoruz. Aziz milletimizin desteği,duası hep sizlerle. Sizlere şükran borçluyuz. Her daim sizinleyiz.”
EKONOMİ İÇİN ÖNCE GÜVENLİK
‘Huzur-Ticaret-Refah’ diyerek ekonomide güvenliğin öneminin altını çizen MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, “Nüfus açısından, ekonomik açıdan hareketli bir şehirde yaşıyoruz. İnsanlarımız gibi ekonominin de güvene, güvenliğe ihtiyaç duyar. Ekonomik kalkınma, ilerleme, gelişme huzurlu, güvenli bir ortamda gelişme gösterir. Ticaret; kaostan, kargaşadan, çatışmadan olumsuz etkilenir.İşdünyası olarak bu açıdan bir sorun yaşamıyoruz. Kara bulutlar yoksa, puslu hava dağılıyorsa, belirsizlik ortadan yok oluyorsa sizlerin sayesinde. Çalışmalarınız, özverileriniz için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
Görüşmede MATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü Arslan, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Mehmet Ergen, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Akın ve Halit Torun ile Meclis Üyesi Baykal Özden de hazır bulundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!