Manavgat'ta meslek edindirme kursları

Güncelleme Tarihi:

Manavgatta meslek edindirme kursları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2016 14:19

Manavgat'ta meslek edindirme kursları

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde Şule Muzaffer Büyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yaz döneminde 3 farklı meslek edindirme kursu düzenlenecek.

Manavgat Şule Muzaffer Büyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Yüksel, çeşitli sektörlerde çalışanları kalifiye personel durumuna getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi. Bu amaçla halihazırda süren çocuk gelişimi kursunu yine devam ettireceklerini belirten Mustafa Yüksel, "Ayrıca 608 saatlik masör- masöz kursu ve 240 saatlik çok amaçlı bilgisayar öğrenim kursu açacağız" dedi.

Çocuk gelişimi ve masör-masözlük kurslarının 20 Haziran'da başlayacağını kaydeden Yüksel, "Bu iki kursa da 27 Haziran'a kadar başvuru alacağız. Bilgisayar kursumuz ise 11 Temmuz'da başlayacak. Kurslarımız haftada 6 gün olacak. Çocuk gelişimi kursumuz toplam 464 saattir. Kursiyerlere serbest zaman etkinlikleri, çocuk draması, eğitici oyuncak, fen ve matematik etkinlikleri gibi dersler veriliyor" diye konuştu.

Ana dal programlarından birinin de cilt bakımı olduğunu kaydeden Yüksel, "Bu bölümdeki imkanlarımızla 608 saatlik masörlük ve masözlük kursunu açıyoruz. Bölümdeki öğretmenlerimiz tarafından verilecek olan kurs kendi alanında en kapsamlı ve içerikli kurs. Kurslarımızı tamamlayan kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika vereceğiz. İleride çalışma konusunda sıkıntı yaşamayacaklar" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!