Manavgat'ta huzur toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Manavgatta huzur toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2018 10:42

Manavgat'ta huzur toplantısı

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT,(DHA) - ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde huzur toplantısı yapıldı.

Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Milli Egemenlik Ortaokulu'nda vatandaşın katılımıyla huzur toplantısı düzenlendi. Milli Egemenlik Ortaokulu kütüphanesinde gerçekleştirilen toplantıya muhtarlar, öğrenciler, esnaf ve vatandaşla birlikte emniyet müdürlüğündeki çeşitli birimlerden yetkililer katıldı.

Yetkililer toplantıda suçların önlenmesi, meydana gelen olayların ivedilikle çözülmesi ve suç işleyen şahısların kısa sürede yakalanmasının sağlanması amacıyla vatandaşın yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Terör örgütleri ve özellikle FETÖ/PDY ile bölücü terör örgütü mensuplarının davranışları hakkında bilgilendirmenin yapıldığı toplantıda, vatandaşın davranışlarını ve yaşam tarzlarını değiştirerek saklanmaya çalışan firari FETÖ'cülerin yakalanması amacıyla şüphelendikleri şahısları, ayrıca gördükleri veya bilgi sahibi oldukları konularda 112 Acil Çağrı Merkezi'nden 155 Polis Hattı'na, Alo 140 Terör İhbar Hattı'na veya emniyet müdürlüğü birimlerine başvurabilecekleri hatırlatıldı.

Toplantıda ayrıca uyuşturucuyla mücadele konusunda da vatandaş bilgilendirilerek, özellikle öğrencilere yönelik olan tehditler hakkında açıklamalarda bulunuldu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!