Manavgat'ta hint kınası gecesi

Güncelleme Tarihi:

Manavgatta hint kınası gecesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2016 11:03

Manavgat'ta hint kınası gecesi

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Kültür ve Yaşam Derneği (MAYDER) tarafından ilçedeki yerleşik yabancılar için düzenlenen hint kınası gecesi renkli görüntülere sahne oldu.

MAYDER tarafından düzenlenen hint kınası gecesine çok sayıda yerleşik yabancı kadın katıldı. Gecede yerleşik yabancı kadınlara hint kınası ile süslemeler yapılırken, çeşitli kıyafetler giydirildi. Gecede yaşadıklarını unutulmaz olarak nitelendiren kadınlar, MAYDER'e teşekkür etti.

MAYDER Başkanı Ezgi Bahçealtı, dernek olarak ilçede yaşayan yerleşik yabancıların yaşadıkları sorunlara çözüm yolları aramalarının yanı sıra kültürel aktiviteler de gerçekleştirdiklerini söyledi. Bahçealtı, "Türk gelenek, örf ve adetlerini içeren kurslarla onlara güzelden yana şeyler kazandırmak için çaba sarf ediyoruz. Bu anlamda düzenlediğimiz sosyal içerikli hint kınası gecemize birçok yerleşik dostumuz katılarak, çok mutlu olduklarını bizzat ifade etti. Bu önemli bir dayanışma, birlik, beraberlik ve kardeşlik gecesi oldu. Tüm katılımcılara yürekten teşekkür ediyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!