Manavgat'ta uyuşturucu operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Manavgatta uyuşturucu operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2018 16:14

Manavgat'ta uyuşturucu operasyonu

Haberin Devamı

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde polisin uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı. Şüphelilerle birlikte uyuşturucu madde ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen bir miktar para ele geçirildi.

Manavgat'ta uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisi üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Narkotik ekipleri, uyuşturucu satışı yaptığından şüphelendikleri H.K. ve M.Y. ile birlikte F.Y. ve A.Ö.'yü sokakta durdurdu. Şüphelilerin yapılan üst aramasında H.K.'dan 24 gram bonzai ile 90 lira, M.Y.'den ise uyuşturucu madde satışında elde edildiği değerlendirilen 470 TL ve 15 Euro ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerden F.Y. ile A.Ö. hakkında 'Uyuşturucu madde bulundurmak/kullanmak' suçlarından adli işlem yapıldı. Polis merkezinde işlemleri tamamlanan şüpheliler H.K. ve M.Y. ise adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından sulh ceza hakimliğine çıkarılan H.K. ve M.Y. 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak' ve 'Uyuşturucu madde bulundurmak/kullanmak' suçlarından tutuklandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!