Ak Parti'de Hasan Öz aday adayı oldu

Güncelleme Tarihi:

Ak Partide Hasan Öz aday adayı oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2018 12:18

Ak Parti'de Hasan Öz aday adayı oldu

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz görevinden istifa ederek, ilçe belediye başkanlığı için aday adayı oldu. Ak Parti Manavgat İlçe Başkanlığı'na vekaleten Yusuf Halimoğlu getirildi.

Hasan Öz, aday adaylığı açıklamasını partide düzenlediği ve partililerin büyük ilgi gösterdiği basın açıklamasıyla duyurdu. Basın açıklamasına Ak Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Akseki Belediye Başkanı İsmet Uysal, il yönetiminden koordinatörler ve parti yöneticileriyle aday adayları Alirıza Ömer, Abdülkerim Yeşilbağ katıldı.

Ak Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, parti olarak birlik ve beraberlik içerisinde 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere gideceklerini belirterek, hedeflerinin Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin yanında Manavgat Belediye Başkanlığı'nı da kazanmak olduğunu söyledi.

Hasan Öz de son 5 yıldır ilçe başkanı olduğunu belirterek, cuma günü aday adayı olmak için görevinden istifa ettiğini söyledi. Ak Parti olarak ilçe belediye başkan adaylarını belirleme çalışmalarının sürdüğünü aktaran Hasan Öz, "Bu süreçte seviyeli şekilde çalışıp, yakında da adaylıklar açıklanacak tüm Türkiye'de. Bu konuda çok spekülasyonlar oldu. Bugün yarın açıklanacak dendi. Bizim aldığımız son bilgilere göre adaylık Aralık ayının ortalarını bulacak. Bu süreçte diğer aday adayı arkadaşlarımla abilerimle hep birlikte el ele vereceğiz. Tek hedefimiz Manavgat Belediyesi'ni kazanmak. Biz birbirimizle didişmediğimiz sürece, birbirimizle kırgınlıklar yaşamadığımız müddetçe birbirimizle kenetlendiğimiz zaman kimseyi ayırt etmeden, ötekileştirmeden sağcısı da, solcusu da, MHP'lisi de ülkücüsü de bir olarak inşallah Manavgat'ı iktidarla buluşturacağız" dedi.

Hasan Öz, ilçe başkanlığı görevine vekaleten Yusuf Halimoğlu'nun getirildiğini belirterek, "Bu 5 yıllık görevimde ne yönetim kurulumu, kadın kollarımızı, gençlik kollarımız ayrıca mahalle başkanlarımızı zora sokacak bir şey yaptım. Tertemiz bir sayfa aldım, tertemiz de bir sayfa bırakıyorum onlara. Onlara da güveniyorum. Arkamda pırıl pırıl gencecik bir ekip bırakıyorum. Manavgat İlçe Başkanlığı görevi yönetim kurulu üyesi başkan yardımcım her zaman kendisine inandığım güvendiğim Yusuf Halimoğlu kardeşime devrettim. Bizlerden bayrağı devralıyor. Çıta yüksek bizlerden daha yükseğe taşıyacağından inancım tamdır" diye konuştu.

Aday adaylığı açıklamasına partililerin büyük ilgi göstermesi nedeniyle katılımcılar salona sığmayınca, milletvekili İbrahim Aydın, Hasan Öz ve diğer aday adayları bir konuşma da binanın önünde bekleyenlere yaptı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!