Manavgat Belediyespor'dan transfer

Güncelleme Tarihi:

Manavgat Belediyespordan transfer
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2017 12:12

Manavgat Belediyespor'dan transfer

Haberin Devamı

 

MANAVGAT, (DHA) - BÖLGESEL Amatör Ligi'ne (BAL) şampiyon olarak adını yazdıran Manavgat Belediyespor, iç transferde şampiyon kadrodan 5 isimle anlaşmasının yanı sıra dış transferde ise Celalettin Topçu ve Murat Berge ile de anlaşma sağladı.

Manavgat Belediyespor, iç transferde Gökhan İlhan, Engin Ulutaş, Uğurcan Kadir Mutlu, Mustafa Yüksel ve Şehmus Arslan ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Dış transferde ise Çorluspor'dan önlibero oyuncusu Celalettin Topçu ve daha önce 1'inci Lig'de de forma giyen forvet oyuncusu Murat Berge kadroya dahil edildi.

Manavgat Belediyesi'nde gerçekleşen imza töreninden sonra düşüncelerini ifade eden futbolcular Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in önderliğinde Manavgat halkına şampiyonluk yaşatmak için sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Şükrü Sözen de Manavgat Belediyespor'un layık olduğu yere geleceğini kaydetti. Başkan Sözen, "Kadromuzu genç ve yetenekli sporcular ile güçlendirerek 3'üncü Lig hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Sezon sonunda Manavgat Belediyespor'umuzun hak ettiği yerde olacağına inancım tam" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!