Kursiyerler eserlerini beğeniye sundu

Güncelleme Tarihi:

Kursiyerler eserlerini beğeniye sundu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2016 10:51

Kursiyerler eserlerini beğeniye sundu

Haberin Devamı


Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - SERPİL'in Atölyesi'nde resim eğitimi alan kursiyerlerin yaptığı çalışmalar, Terracty Alışveriş Merkezi'ndeki sergide beğeniye sunuldu.
Renkli serginin açılış kurdelesini Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kaçmaz ile Serpil'in Atölyesi'nin sahibi ve resim öğretmeni Serpil Kocabaş birlikte kesti. Eserleri inceleyen Başkan Yardımcısı Kaçmaz, eser sahiplerini başarılı çalışmalarından dolayı kutladı. Ressam Serpil Kocabaş, atölyede son 4 ay içinde 'oryantalist konsepti' üzerinde çalışıldığını, 17'nci ve 20'nci yüzyıl başlarına kadar uzanan bir dönemin tuvallere yansıtıldığını belirtti.,
Kocabaş, "Atölyemizin gelecek vadeden öğrencileri, resimleriyle Osmanlı İmparatorluğu ve Türkiye coğrafyasını betimleyen geniş bir panorama oluşturdu. Geçmiş tarihin izleri, eserlerimizde bir kez daha hayat buldu" dedi.
Sergiye eserleriyle katkıda bulunan atölye öğrencileri şunlar;
"Figen Özkaya, Dilek Tekay, Hülya Bozbulut Ergi, Zeliha Yağlı, Durkadın Karaca, Sultan Tok, Sinan Ülkümen, Nezihe Akar, Hayriye Akyiğit, Hüseyin Aksüt, Mediha Köğüstün, Meral Yalçıntepe, Nejla Ruhoğlu, Tülay Çelik, Nuran Teksürer, Selma Turan, Fulya Erşen, Melek Güneylioğlu, Cemal Deniz Asugman, Hatice Ahıskalı Akdeniz, Havana Hülya Çengel, Serap Kemali, Tevhide Avunç, Ayşe Mutlu, Feyza Erdem, Havva Çelebi, Sebahat Güven, Ünzile Tokgöz, Şehnaz Satılmış, Aycan Akkaya Özzaim, Suphi Tunçbilek, Afet Melike Dikmen"

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!