Kuran kursu öğrencilerinden gösteri

Güncelleme Tarihi:

Kuran kursu öğrencilerinden gösteri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2017 12:44

Kuran kursu öğrencilerinden gösteri

Haberin Devamı

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde Kuran kurslarına katılan öğrenciler düzenledikleri programda hünerlerini sergiledi.

Serik Müftülüğü'ne bağlı 4-6 Yaş Grubu Kuran kurslarında eğitim gören öğrenciler tarafından program düzenlendi. Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi'ndeki programa İl Müftüsü Osman Artan, Serik Müftü vekili Mustafa Güner, Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, Serik Diyanet Vakfı Mütevelli Üyesi Hasan Akbulut, Memur-Sen İlçe Başkanı Erdal Erdoğan, öğrenci velileri ve vatandaş katıldı. Program öğrencilerin kortej yürüyüşü ve İstiklal Marşı'nı okumalarıyla başladı.

İl Müftüsü Osman Artan, çocukların her yönden eğitimi ve yetiştirilmesinin önemli olduğunu vurgularken, "Her çocuk İslam fıtratı üzere, doğar sonra onu ebeveyni kendi inançları doğrultusunda yetiştirir. Serik'te 9 Kuran kursu açtık ve bu sayıyı artırmak için gereken her şeyi yapacağız ve bu kurslarda dinini, devletini seven ve ana, babasına itaat eden evlatlar yetiştiriyoruz ve yetiştirmeye devam edeceğiz" dedi.

Programda 4-6 yaş grubu Kuran kursu öğrencileri sırasıyla iki dönem boyunca öğrendikleri Kuran, ilahi ve dua okudu, namaz kılıp, çeşitli gösteriler sergiledi. 120 öğrenciye başarı belgelerinin verildiği programın sonunda görsel şovların eşliğinde çocuklar ve aileleriyle eğlendi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!