Kumluca'da U12 Futbol Ligi başladı

Güncelleme Tarihi:

Kumlucada U12 Futbol Ligi başladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2018 11:38

Kumluca'da U12 Futbol Ligi başladı

Haberin Devamı

 

KUMLUCA, (D)HA) - ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İl Temsilciliği ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından organize edilen Hüsamettin Çetinkaya U12 Futbol Ligi başladı.

Kumluca Şehir Stadı'nda oynanacak karşılaşmalara batı Antalya bölgesinden 10 ayrı futbol takımı katılıyor. Kumluca Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek lig maçları yaklaşık bir ay sürecek. 90 maçın oynanacağı lige Kumluca Belediyespor, 1923 Kaşspor, Demre Belediyespor, Finike Belediyespor, Mavikentspor, Yuvaspor, Toptaşspor, Kınıkspor, 1954 Finike Gençlikspor ve Adrasanspor takımları katılıyor.

Kumluca Belediyesi Spor İşleri Müdürü Hakan Çataltepe, "U12 Hüsamettin Çetinkaya Ligi 3 yıldan beri Kumluca'da oynanmaktadır. Amacımız bölgemizdeki futbol alt yapısını geliştirmek, yetenekli minik sporcularımızın futbola kazandırmaktır. Bu ligde ilçemizden 4 takım mücadele etmektedir. Aslında bu ligde kaybeden takımın olmadığı, katılan tüm takımların centilmenlik ve spor adına kazanımlar elde ettiği bir lig olmasını temenni ediyoruz. U12 Ligi'nden sonra da merhum Hasyurt Belediye Başkanımız Mahmut Esen'in adının verildiği U11 Ligi oynanacak" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!