Selçuk: Sofraları boş bırakmayacağız

Güncelleme Tarihi:

Selçuk: Sofraları boş bırakmayacağız
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2021 14:54

Selçuk: Sofraları boş bırakmayacağız

Haberin Devamı

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - ÖRTÜ altı sebze üretiminin merkezlerinden Kumluca'ya inceleme ziyaretinde bulunan Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, "İnsanoğlu otomobil, giyim gibi birçok ihtiyaçtan vazgeçer ama yemeden içmeden yaşayamaz. Bu yüzden sofraları boş bırakmayacağız" dedi.

Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, Antalya'nın Kumluca ilçesinde seraları, toptancı hali ve pazar yerini ziyaret etti. Ardından Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce'yi ziyaret eden Selçuk, "Bu gezimizi büyük bir aile olduğumuzu belirtmek için yapıyoruz. Her yıl geliyoruz. Dostluk köprüsü kurmaya geliyoruz. Birbirimizle ne kadar istişare ve iletişim içerisinde olursak aramızdaki ikili diyaloglarla her sorunun çözüleceğine inanıyorum" dedi.

Ziraat Odaları Genel Başkanı Şemsi Bayraktar'ın önderliğinde il koordinasyon başkanları, ilçe başkanları ile büyük bir aile olduklarını aktaran Selçuk, şöyle konuştu:

"Türkiye'de yaklaşık 500 bin üyemiz var. Bizim ilimizde, elma, gül ve lavanta gibi 3 ana kalemde üretim var. Tarım alanlarımızı sulamak için Eğirdir Gölü gibi bir avantajımız var. Pandemi yüzünden zor bir süreçten geçiyoruz. Ama her şeye rağmen üretmeye devam edeceğiz. Sofralarımızı boş bırakmayacağız. En önemlisi de birlik ve beraberlik içinde olacağız. Sorunlarımızı birlikte çözeceğiz."

Ziyaretten dolayı çok memnun olduklarını belirten Hidayet Kökce ise, “Başkanımın da söylediği gibi ziraat odaları olarak büyük bir aileyiz. Birlikte hareket edersek hem üretimde başarıya ulaşırız, hem de üretimdeki sorunları daha kolay aşarız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!