Kumluca'da 'Kuran Ziyafeti ve Şehitlere Dua' gecesi

Güncelleme Tarihi:

Kumlucada Kuran Ziyafeti ve Şehitlere Dua gecesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2024 10:55

Kumluca'da 'Kuran Ziyafeti ve Şehitlere Dua' gecesi

Haberin Devamı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde 'Kuran Ziyafeti ve Şehitlere Dua' gecesi düzenlendi. 
Kumluca Müftülüğü tarafından Narenciye Mahallesindeki Büyük Kumluca Camiinde gerçekleşen programda Türkiye'nin ünlü hafızları ve mevlithanları tarafından Kuran okundu, ilahiler ve kasideler seslendirildi. Büyük Kumluca Camiine gelen halk önce yatsı namazı kıldı. 
Yaklaşık 2 bin kişilik camiyi dolduran vatandaşlar, ünlü hafızların ses ve görüntülerini cep telefonlarıyla kayıt altına aldı. Geceye Kuranı Kerimi Güzel Okuma Dünya İkincisi Mustafa Özyılmaz, İstanbul Ataköy Yunus Emre Camii İmam Hatibi Habip İspirli, İstanbul Eyüp Sultan Baş İmam Hatibi Erhan Mete, Antalya Konyaaltı Bahtılı Merkez Camii İmam hatibi Enes Demirtaş ve Antalya Finike Merkez Cami Müezzini Fatih Atay katıldı. Ünlü hafızlar Kuranı Kerim tilaveti, ilahi ve kasideler okudular. 
Gecenin sonunda Kumluca Müftü Vekili Muhammed Emin Emre, Pençe Kilit Harekatında şehit düşen 12 askerimiz ve Gazze'de hayatını kaybeden Filistin halkı için dua etti. Muhammed Emin Emre, “Kumluca Müftülüğü tarafından Kuran Ziyafeti ve Şehitlere Dua programı düzenledik. Pençe Kilit Operasyonunda 12 şehit verdik. Yaklaşık 100 gündür devam eden kardeşlerimizin katliamı var. Hem Gazzeli kardeşlerimizin yanında olmak ve onlara dua edebilmek hem de şehitlerimiz için yılın son günü Kuran ziyafeti ve dua programı düzenledik. Programımıza halkımız teveccüh gösterdi. Camimiz dolup taştı Elhamdülillah" dedi.   

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!