Kumluca'da 15 bin 782 öğrenci karne aldı

Güncelleme Tarihi:

Kumlucada 15 bin 782 öğrenci karne aldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2024 12:27

Kumluca'da 15 bin 782 öğrenci karne aldı

Haberin Devamı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde 2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci döneminin sona ermesiyle 85 eğitim kurumunda 15 bin 782 öğrenci karne aldı.
Kumluca Beykonak Sevim Öner İlk ve Ortaokukunda karne töreni düzenlendi. Törene Kaymakamı Tekin Erdemir, belediye başkanı Musdafa Köleoğlu, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Karne töreni sonrası dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Törende konuşan Kumluca Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir, "Müdürlüğümüze bağlı anaokulu ve anasınıflarımızdan 2 bin 27, ilkokullarımızdan 4 bin 819, ortaokullarımızdan 4 bin 850 ve liselerimizden 4 bin 86 öğrenci olmak üzere 15 bin 782 öğrenci eğitim öğretim dönemi sonunda tatile girdi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı resmi ve özel 85 okulda öğrenim gören 15 bin 782 öğrenci karne aldı. 1282 birinci sınıf öğrencisinin ilk defa karne heyecanı yaşadı" dedi. 
Kaymakam Tekin Erdemir, şunları söyledi:
"Çocuklukta en büyük hedef büyümek ve iyi bir meslek sahibi olmaktır. Büyüyünce bunun çok da böyle olmadığını göreceksiniz. Çünkü hayata atıldığınızda hayatın getirdiği şartlarla yapacağınız mücadele sonucu en güzel yılların bu yaşlarınız olduğunu göreceksiniz. Bu yüzden derslerinizi iyi takip edin aksatmayın. Bir taraftan da arkadaşlarınızla iyi vakit geçirin. Sosyalleşin, spor yapın, muzik ve sanat etkknliklerine katılın. Ben çocukluğumu ve gençliğimi iyi yaşadım. Bu yüzden o günlere hiç özlem duymuyorum. Velilerimiz de çocuklarınızın yaptıklarına, konuşmalarına değer verin. Onlara özgüven yükleyin. Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize iyi tatiller diliyorum."  (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!