Emniyet ve Gençlik Spor arasında protokol

Güncelleme Tarihi:

Emniyet ve Gençlik Spor arasında protokol
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2020 13:45

Emniyet ve Gençlik Spor arasında protokol

Haberin Devamı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA)- ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde emniyet personelinin yüzme havuzundan yararlanması amacıyla protokol imzalandı.
Kumluca Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Emniyet Müdürlüğü arasında spor faaliyeti konusunda protokol imzalandı. İlçe Spor Müdürümüz Erol Koca ve İlçe Emniyet Müdür Cemil Doğan tarafından imzalanan protokol gereği polisler yüzme havuzunda haftanın 2 günü düzenli olarak yüzecek. Bir ay boyunca havuzdan ücretsiz faydalanabilecek.
İlçe Spor Müdürümüz Erol Koca, "Sağlıklı yaşam ve yaşam boyu spor bizim en büyük önceliğimiz. Bu sayede polislerimiz fiziksel ve mental olarak daha zinde olacak. Emsal niteliği taşıyan bu işbirliği sayesinde yüzme branşına olan ilgi daha da artacaktır. Kumluca halkımıza örnek olacağını düşünüyorum" dedi.
Protokolü sonuna kadar desteklediğini belirten İlçe Emniyet Müdür Cemil Doğan, yapılan işbirliği sonrası çok memnun olduğunu, iki kurum arasında güzel bir işbirliği olduğunu ve Spor Bakanlığı nezdinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne teşekkür ettiğini kaydetti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!