KUMEV genel kurulu yapıldı

Güncelleme Tarihi:

KUMEV genel kurulu yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2016 16:42

KUMEV genel kurulu yapıldı

Haberin Devamı

 

KUMLUCA, (DHA) - KUMLUCA Eğitim Vakfı (KUMEV) olağan genel kurulu yapıldı.

Kumluca Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen KUMEV olağan genel kuruluna, vakıf yönetim kurulu ve üyeler katıldı. Divan başkanlığını Metin Küstür'ün yaptığı toplantıda, vakfın faaliyet raporu, gelir gider hesapları, tahmini bütçesi, denetim kurulu raporlarının ibrası, vefat etmiş ya da vakıf ile irtibatını kesmiş üyelerin üyelikten çıkartılması ve yeni yönetim kurulunun seçimi yapıldı.

Divan Başkanı Metin Küstür, KUMEV'in 1996 yılında kurulduğunu ve o günden bu yana kuruluş amacı doğrultusunda çalışmalar yürüttüğünü söyledi. Gelinen noktada vakıf çalışmaları kapsamında ilçeye önce meslek yüksekokulu ardından da fakülte binası kazandırıldığını aktaran Küstür, vakfın çalışmalarının bundan sonraki süreçte de aynı amaçlar doğrultusunda devam edeceğini belirtti.

Genel kurulda yapılan yönetim kurulu seçiminde ise vakıf yönetimine Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ile Prof. Dr. Sahriye Sönmez, Mesut Avcıoğlu, Alim Tezcan, Metin Küstür, İsa Günay, İsmail Acar, Murat Hüdavendigar Günay, Rıtvan Falay, Seyfi Arıkan, Orhan Akkele seçilirken, denetim kurulu üyeleri ise Osman Dalgı, Mustafa Bircan ve Şinasi Abacı oldu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!