Kuaför salonu sahibine ödül

Güncelleme Tarihi:

Kuaför salonu sahibine ödül
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2016 12:35

Kuaför salonu sahibine ödül

Haberin Devamı

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde düzenlenen 'İyilik Zinciri' projesi kapsamında, kuaför salonuna su sebili koyup mahallede top oynayan çocuklara oturarak içmeleri koşuluyla su ikram eden Ceyhan İlhan ödüle layık görüldü.



Antalya yürütülen 'Değerler Eğitimi Projesi' kapsamında Akademik başarıların yanında öğrencilerin milli ve manevi değerlerine sahip kişiler olarak yetişmesini sağlayacak çalışmalar yapılması istendi. Bu doğrultuda Kumluca Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri sosyal medya aracılığıyla projeyi ilçe halkına duyurdu. Proje kapsamında kuaför salonu sahibi Ceyhan İlhan, salona su sebili koyup mahallede top oynayan çocuklara oturarak içmeleri şartıyla su ikramında bulunarak ödüle layık görüldü.



Okul Müdürü Hüseyin Orhantekin, "İçinde bulunduğumuz zaman sürecinde her zamankinden daha çok birbirimize iyilik yapmalı ve hoşgörülü olmalıyız. Birlik, beraberlik ve hoşgörüyle üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sıkıntı olmayacaktır. Ceyhan kardeşimizin yapmış olduğu bu güzel davranışı sebebiyle mahallesinde bulunan çocuklar hem sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V) su içme adabının ve sünnetinin uygulanmasına vesile olmuştur. Ceyhan beyi kutlar, diğer tüm insanlara örnek olmasını dilerim" dedi.

FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!