KORUYARAK KAZANACAĞIZ!

Güncelleme Tarihi:

KORUYARAK KAZANACAĞIZ
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2022 10:56

Turizm hareketimizin sürdürülebilir olabilmesinin belki de en temel parametresinden söz ediyoruz.

Haberin Devamı

 

Öncelikle doğru ve çağdaş stratejilerle oluşturmayı başaracağımız ‘DOĞRU FİYAT’ adımı ile gelecek yıllarda elbette çok daha iyi kazanacağız.

Öte yandan ise hizmet kalitesinde ulaştığımız çizgimizi yeni ve farklı kitlelere de ulaştırarak (NİTELİKLİ TURİZM) çok daha güçlü bir katma değer elde edeceğiz.

Turizmin ayrı ayrı değerli tüm paydaşları da söz konusu bu katma değerden hak ettikleri yeterli payı alacaklar. Bu anlamlı kazanç sayesinde turizm hareketimizin geleceği adına tüm akılcı projeler önem sıralamasıyla hayata geçerek sektörümüzü kuşkusuz çok daha güçlü bir konuma taşıyacak.

Az’a, çok’a bakmayalım yeter ki su akarken küpümüzü dolduralım anlayışı yerini su düzenli olarak akmaya devam etsin anlayışına bırakacak. Ancak küpümüzü dolduran suyun geldiği kaynaklara da gözümüz gibi bakıp korumamız gerektiğini unutmayacağız.

Haberin Devamı

Bunun için ise doğayla mutlaka her anlamda tam barışık bir turizm anlayışını benimsemek zorunda olduğumuz açıktır.

Sürdürülebilir bir turizm için atmamız gereken tüm doğru adımları zamanında atmamız şarttır.

Her türlü bakım, onarım ve yenileme hamlelerini önceliğini mutlaka gözeterek zaman yitirmeden çağdaş bir anlayışla hayata geçirmeliyiz.

İşlevsel bir ‘KAZAN/KAZAN’ anlayışı turizm hareketimize hakim olmalıdır. Sürümden kazanma anlayışını benimsemekten artık tez elden vazgeçerek gerçek ve mutlak verimlilik anlayışını benimsemeliyiz. Ancak bu sayede bunca emek yoğun çabamızın tam karşılığını almayı başarabiliriz.

Büyük hayalimiz olan marka olabilme yolunda atacağımız her önemli adımın temelinde geleceğe dönük çağdaş ve doğayla bütünleşmiş kararlı yatırımlarımızın olduğunu kesinlikle unutmamalıyız.

Biz bugünlere; uğradığımız pek çok yol kazasına ve beraberindeki hatalarımıza rağmen yılmaksızın yüzümüzü ağartacak güzel işler yaparak geldik.

Panik anlarımız nedeniyle attığımız yanlış adımlarımız çokça oldu ve zarar gördük. Zorlandığımız ve zaman zaman karamsarlığa düştüğümüz dönemlerimiz de olmadı diyemeyiz. Ancak bir şekilde yeni başlangıçlara imza atabilmeyi de hep başardık.

Haberin Devamı

Bugün her şeye rağmen yaşadığımız sezon ve aldığımız sonuçlardan memnun olmamız yanında, bizi asıl mutlu eden şey yarın çok daha iyi sonuçlara ulaşabileceğimize dair aldığımız güçlü sinyallerdir.

O halde ülkemizde ve özellikle de turizmin başkenti Antalya’mızda pek çok insanımız için ciddi bir istihdam şansı olan ve ülke ekonomisine bu denli önemli katkı veren turizm hareketimizle hak ettiğimiz şekilde kazanmaya devam ederken doğayı ve kaynaklarımızı da korumayı asla ihmal etmeyeceğiz.
‘KORUYARAK KAZANACAĞIZ !’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!