Korkuteli'de mesleki yeterlilik toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Korkutelide mesleki yeterlilik toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2017 17:01

Korkuteli'de mesleki yeterlilik toplantısı

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - KORKUTELİ İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Odası'nda mesleki yeterlilik belgesi bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nca belirlenen tehlikeli ve çok tehlikeli meslekler kapsamında 48 meslekte zorunlu hale getirilen mesleki yeterlilik belgesi bilgilendirme toplantısı Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Odası'nda gerçekleştirildi.
Oda Başkanı Hasan Ülkü, "Bir firma ile anlaşılacak. O firma mesleki yeterlilik sertifikası verecek. Bu belgeyi inşaat sektöründe uğraşan tüm herkese biz vereceğiz. Belgeler AESOB organizasyonu ile birlikte BELGETÜRK firması tarafından verilecek. Türkçe ve İngilizce olmak üzere iki belge verilecek. Bu belge sayesinde vatandaşlar yurt dışında da iş yapabilecek. Sektör çalışanlarının önce teknik bilgileri tamamlanacak. Hem de zorunlu hale getirilen mesleki yeterlilik belgelendirme süreçleri tamamlanacak. Amacımız sektörde çalışanları o iş kazalarından korumak ve verimliliği arttırmak" dedi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!