Muhtarlardan Başkan İrban'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Muhtarlardan Başkan İrbana ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2018 10:47

Muhtarlardan Başkan İrban'a ziyaret

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - KORKUTELİ Belediye Başkanı Hasan Ali İrban'ı ziyaret eden muhtarlar, mahalleleri için yapılması planlanan ve devam eden yol çalışmalarıyla ilgili isteklerde bulundu.

Güzle Muhtarı Veli Karakaya, Bayatbademleri Muhtarı Mustafa Aldemir, Bozova Mahalle Muhtarı Osman Bayındır ve Akyar Mahalle Muhtarı Osman Zeki Urlu, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Ali İrban'ı makamında ziyaret etti. Fransa'nın Strazburg kentinde gerçekleşen 'Sürdürülebilir Kentler ve Yerel Yönetimler' ana temalı Uluslararası Kent Araştırmaları Kongresi'nde ödül alan ve ayağının tozuyla makamında muhtarlarla bir araya gelen Başkan İrban, yurt dışı gezisinden izlenimlerini paylaştı.

İrban'ın Fransa izlenimlerini dinleyen ve ödül için tebrik eden muhtarlar, mahalleleri için yapılması planlanan ve halen devam etmekte olan yol çalışmalarıyla ilgili isteklerde bulundu.

Başkan Hasan Ali İrban, "Muhtarlarımız bizim her zaman dirsek temasında olduğumuz mesai arkadaşlarımız. Birlikte çok güzel çalışmalara imza atacağımız muhtarlarımızın isteklerini, önerilerini dinledim. Gereken çalışmaları yapmaya devam edeceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!