Korkuteli'de Eğitim Vizyonu toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Korkutelide Eğitim Vizyonu toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2018 15:54

Korkuteli'de Eğitim Vizyonu toplantısı

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde 'Güçlü Yarınlar İçin 2023 Eğitim Vizyonu' toplantısı yapıldı.
Korkuteli Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Güçlü Yarınlar İçin 2023 Eğitim Vizyonu toplantısı Öğretmenevi'nde gerçekleştirildi. Toplantıya Kaymakam Ömer Çimşit, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Yıldız, şube müdürleri Fatih Özbay ve Murat Çelik, ilkokul, ortaokul ve liselerin okul müdürleri ve yardımcıları katıldı.
Kaymakam Ömer Çimşit, "Eğitim bir ülkenin geleceği, yarınıdır. Eğitimde başarı sağlayamayan uluslar bir adım bile ileriye gidemez. Eğitimdeki başarı herkesin görevini gereği gibi yapmasıyla sağlanabilir. Ben dahil eğitim konusunda herkes sorumluluğunu bilecek. Görevini gereği gibi yapmayan hakkında gereğini yapın. Bu konuda kaymakam olarak yanınızdayım. Eğitim konusu çok önemli ve siyaset üstüdür. Velilerle sıcak iletişim kurun. Onların çocukları hakkındaki düşüncelerini dinleyin. Bazen bizim göremediğimiz bir sorunu veli görebilir. Eğitimde hatır gönül olmaz. İşinizi düzgün yapın" dedi.
Toplantıda daha sonra Güçlü Yarınlar İçin 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında yapılacak çalışmalar ve uygulanacak yöntemler görüşüldü.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!