Korkuteli Esnaf Kefalet Kooperatifi'nde seçim

Güncelleme Tarihi:

Korkuteli Esnaf Kefalet Kooperatifinde seçim
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2021 10:38

Korkuteli Esnaf Kefalet Kooperatifi'nde seçim

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- KORKUTELİ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin genel kurulu sonucunda Hasan Can Caran başkan seçildi.
S.S. Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin 53'üncü genel kurulu, Recep Gürbüz Spor Salonu'nda gerçekleşti. Divanın oluşmasının ardından seçime geçildi. Mevcut başkan Halil Emirdağlı'nın aday olmadığı seçimde Hasan Can Caran, Ahmet Cankar, Mehmet Erken ve Fahrettin Özbek başkanlık için yarıştı. 1056 delegeden 955'inin oy kullandığı seçimde 281 oy alan Hasan Can Caran başkan seçilirken, Ahmet Cankar 272, Mehmet Erken 272 ve Fahrettin Özbek 119 oyda kaldı. Seçimde 11 oy geçersiz sayıldı.
Seçim sonrası konuşan yeni başkan Hasan Can Caran, tüm üyelere teşekkür etti. Caran, "Bugün bizlere ne kadar büyük bir yük daha yüklediğinizin farkındayım. Çünkü bugünkü seçimi Hasan Can Caran değil, Korkuteli esnafı kazanmıştır" dedi.
Kooperatifin yeni yönetimi Hakkı Büyüksolak, Mustafa Küçükkarasucu, Akın Körlü, Halil Bülbül'den oluştu. Yedek üyeler Soner Çetiner, Vedat Çevik, Fahrettin İzer, Halil Yörük, Ahmet Köroğlu olurken, denetim kurulu asil Mustafa Uçkun, Halit Torun; denetim kurulu yedek üyeler Mustafa Daran, Raşit Şeker oldu. Bölge birliğine ise Hasan Can Caran, Hakkı Büyüksolak, Mustafa Daran; yedek üyeliklere Mustafa Küçükkarasucu, Vedat Çevik ve Soner Çetiner seçildi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!