Korkuteli Belediyespor'a 9 yeni oyuncu

Güncelleme Tarihi:

Korkuteli Belediyespora 9 yeni oyuncu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2016 13:44

Korkuteli Belediyespor'a 9 yeni oyuncu

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - KORKUTELİ Belediyespor, sezon öncesinde 9 futbolcuyla sözleşme imzalayarak kadrosuna kattı.

Süper Amatör Küme'de mücadele eden Korkuteli Belediyespor, sezon öncesi kadrosuna 9 oyuncu dahil etti.

Korkuteli Belediyespor, Kınıkspor'dan ön libero Ufuk, sol açık Ali Kayhan, forvet arkası Ali Kıbıç, forvet Arat, kaleciler Azerbaycan 1. Lig takımlarından Şemkir'den Nicat Aliyev, İstanbulspor'dan Emre, Demrespor'dan sol bek Osman, Samsunspor'dan orta saha Arcan, Gazipaşaspor'dan forvet Gökhan'la anlaştı. Oyuncuların takımın Tefenni'deki kampına katıldığını kaydeden Korkuteli Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Emin Kolan, “Sezon öncesinde 9 futbolcuyla kulübümüz anlaştı. Yeni transferlerimiz takımla birlikte kamp yaptığımız Tefenni kampına kadı. Bu transferlerden sonra da yine hocamızın lüzum gördüğü noktalara takviye yapacağız. Stoper için de çalışmamız var" dedi.

İddialı bir takım kurmak için çalışmaların devam ettiğini kaydeden Kolan, “Süper Amatör Küme'de temsil noktasında koşan, mücadele eden, BAL ligini zorlayan iddialı bir takım olacak. Korkutelispor taraftarını heyecana sürüklemesini ümit ediyoruz. Çalışmalarımız bu doğrultuda devam ediyor" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!