Korkuteli Belediyespor lige hazır

Güncelleme Tarihi:

Korkuteli Belediyespor lige hazır
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2018 11:50

Korkuteli Belediyespor lige hazır

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - KORKUTELİ Belediyespor, hafta sonu başlayacak olan Süper Amatör Lig maçları öncesinde hazırlık maçında karşılaştığı Kınıkspor'u 2-1 mağlup etti.

Yeni sezon hazırlıklarını Korkuteli 100. Yıl Atatürk Stadyumu'nda sürdüren Korkuteli Belediyespor, Kınıkspor ile hazırlık maçı yaptı. Karşılaşmayı 2-1 kazanan Korkuteli Belediyespor, oynadığı futbolla lige hazır bir görüntü ortaya koydu. Maçı Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Ali İrban ve belediye meclis üyeleri de tribünden izledi. Başkan İrban, maç sonunda tüm sporcuları tebrik etti.

Kulüp Başkanı Mesut Kurtoğlu, takım olarak lige hazır olduklarını söyledi. Verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini aktaran Kurtoğlu, "Hafta sonu zorlu bir Kestelspor maçıyla lige başlıyoruz. Takıma yeni transfer şart. Özellikle sağ açık konusunda başkanımıza gerekli transfer için bilgi verdik. Lig öncesinde hazırlık maçını 2-1 kazandık. Tabii bu tür maçlar takımların son durumlarının ortaya çıkması bakımından önemlidir. Takımımız her geçen gün daha iyi duruma geliyor. Yeni sezona hazır olduğumuzu düşünüyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!