Korkuevinde mutluluk gözyaşları

Güncelleme Tarihi:

Korkuevinde mutluluk gözyaşları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2017 10:19

Korkuevinde mutluluk gözyaşları

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da üç girişimci genç tarafından kurulan İskelet Anahtar Evden Kaçış Oyunu Evi, bu sefer hem korkuya hem de mutluluğa ev sahipliği yaptı. Arkadaşlarıyla korkuevine gelen genç kız, oyunun ardından sürpriz evlenme teklifiyle mutluluk gözyaşları döktü.
Kent merkezinde Ahmet Çakıreli, İsmail Murat Gödek ve Çağrı Doğuş Öztürk tarafından kurulan 'İskelet Anahtar Evden Kaçış Oyunu', sürpriz evlenme teklifine ev sahipliği yaptı. Vatani görevini yaparken Antalya'ya izinli gelen 29 yaşındaki Volkan Öztokmak, kız arkadaşı iş güvenliği uzmanı 28 yaşındaki Zeynep Saray'a, unutulmayacak bir evlenme teklifi yaptı. Arkadaşlarıyla korkuevine gelen Zeynep Saray ve Volkan Öztokmak, korku ve adrenalin dolu dakikalar yaşadı. Oyunu evin çatı katında tamamlayan grup, organize ettikleri sürpriz teklifin zeminini de bu şekilde hazırladı.
OYUNUN SONUNDA SÜRPRİZ TEKLİF
Korkuyla evden çıkan Zeynep Saray, balonlarla süslü, çiçeklerle kalp şekillerinin yapıldığı atmosferi görünce önce şaşırdı sonra gözyaşlarını tutamadı. Balonlar arasında diz çökerek çaldığı keman eşliğinde evlenme teklifini gerçekleştiren Volkan Öztokmak, 'Evet' yanıtı alınca büyük mutluluk yaşadı. Öztokmak daha sonra yanında getirdiği yüzüğü Zeynep Saray'ın parmağına taktı.
Sürpriz evlenme teklifi karşısında duygusal anlar yaşayan Zeynep Saray, "Buraya gelirken korkacağımızı, çığlık çığlığa bağıracağımızı düşünüyordum. Tüm düşündüklerim oldu. Arkadaşlarımla dakikalarca evden çıkmak için mücadele ettik. Çok korktuğum anlar oldu. Fakat yukarıya ulaştığımızda Volkan'ın hazırladığı sürprizle çok mutlu oldum" dedi.
Vatani görevini yaparken evlenme teklifi üzerine uzun uzun düşündüğünü anlatan Volkan Öztokmak da "Zeynep'e tüm duyguları yaşatmak istedim. Hep birlikte korktuk, ardından da mutluluk gözyaşları döktük. Teklifimi kabul etmesi beni daha da mutlu etti" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!