Konyaaltı için aday adayı Özkul, büyükşehire de göz kırptı

Güncelleme Tarihi:

Konyaaltı için aday adayı Özkul, büyükşehire de göz kırptı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2018 12:26

Konyaaltı için aday adayı Özkul, büyükşehire de göz kırptı

Haberin Devamı

 

Alparslan ÇINAR/ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediye Başkanlığı için CHP'den aday adaylığını açıklayan eczacı-optisyen Nuri Özkul, 20 yılda yapılan işleri 5 senede yapacağını belirterek, genel merkez uygun görürse Antalya Büyükşehir Belediyesi için de aday olabileceğini söyledi.
Eczacı- optisyen Nuri Özkul, CHP'den Konyaaltı Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı. Antalya Tenis İhtisas ve Spor Kulübü'nde (ATİK) gazetecilerle yaptığı toplantıda aday adaylığını açıklayan Özkul, mesleki deneyimi ve CHP içerisindeki görevlerinden söz etti. 5 yıl önce de Konyaaltı Belediye Başkanlığına yine CHP'den aday adayı olduğunu, ancak aday olamadığını ifade eden Özkul, “Konyaaltı sevdam bitmedi, bitmeyecek de. İnşallah bu defa aday olacağım" dedi.
Antalya'nın özellikle Konyaaltı ilçesinde doğanların ve yaşayanların çok şanslı olduğunu ifade eden Özkul, Konyaaltı için düşündüğü projelerinden de söz etti. İşletmelerinin çevresini ve içini çok güzel dekor ettiğini vurgulayan Özkul, dekorasyona ve yeşilliğe çok önem verdiğini söyledi. İlçeyi betona boğmadan çalışmalar yapacaklarını aktaran Özkul, Konyaaltı'na aday adayı olan isimlerden farkının ne olduğunu da açıkladı. Çok hızlı ve seri çalışmalar ürettiğini ifade eden Özkul, “Birim zamanda en hızlı hizmeti üreten benim. 20 yılda yapılan işi 5 senede yapacağım. Diğer adaylardan farkım budur" dedi.
BÜYÜKŞEHİR ADAYLIĞINA GÖZ KIRPTI
Konyaaltı Belediyesi'nin mevcut başkanı Muhittin Böcek'in başarısız olmadığını ifade eden Özkul, kendisinin daha çok çalışacağını ve Konyaaltı ilçesine bir de özel üniversite getireceğini anlattı. Geçmiş dönemlerde üniversiteyi ilçeye getirmek için çok çaba sarf ettiğini ancak kimsenin bu işi yapacak gücü olmadığını belirten Özkul, “Ben sporcuyum. Onların bu işi yapmaya gücü olmayabilir ama benim var. Bunu yaparım" dedi. Kentte oy alamayacağı hiçbir kesim olmadığını da vurgulayan Nuri Özkul, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için adı geçen Çetin Osman Budak, Ümit Uysal ve Muhittin Böcek'in iyi adaylar olduğunu kaydetti. Hepsinin kendi alanlarında başarılı insanlar olduğunu ifade eden Özkul, “Adaylık konusunda partimiz bana 'Seni büyükşehir için düşündük' derse kabul ederim. Ben parti adamıyım. Büyükşehir için dördüncü aday olabilirim, partimiz isterse" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!