Konyaaltı Çocuk Kreşi’nde “Cumhuriyet” Coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Konyaaltı Çocuk Kreşi’nde “Cumhuriyet” Coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 10:40

KONYAALTI BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN BÖCEK,. KONYAALTI BELEDİYESİ ÇOCUK KREŞİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi’nde öğrencileri ziyaret ederek, onların ‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’ etkinliklerine ortak oldu.
Uncalı Mahallesi’nde inşa edilen ve 2015-2016 eğitim öğretim yılında kapılarını açan Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi’nde öğrenciler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. 112 çocuk kapasitesiyle yeni eğitim öğretim yılında hizmete açılan kreşi ziyaret eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’yla ilgili şiir ve şarkılar söyleyen öğrencilerle yakından ilgilendi.
“Çocuklar geleceğimizdir” diyen Başkan Böcek, Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi’nin bu anlayışla hizmete açıldığını söyledi. Başkan Muhittin Böcek, “Kendi alanlarında tecrübeli olan eğitmenlerin görev yaptığı kreşimizde 3-6 yaş arası çocuklar eğitim görmekte. Çocukların sağlıkları göz önünde bulundurularak eğitim, yemek, uyku ve oyun odaları ile birlikte oyun bahçesine de yer verdik. Çocuğun yaşam, oyun ve doğa ile bağını doğru temelde kurabilmek için böyle bir mekansal oluşum içerisine girdik.”
Atatürk” adlı şarkıyı söyleyen çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Muhittin Böcek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’yla ilgili şunları söyledi; “Ülkemizin terör olayları nedeniyle üzüntülü günler geçirdiği şu günleri hep beraber el ele kenetlenerek, bölünmez bütünlüğümüze, demokrasimize, Cumhuriyetimizin bizlere kazandırdığı değerlere sahip çıkarak atlatacağız. İsteğimiz, barıştır, birlik ve beraberliktir.”
Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi’nde öğrenci ve öğretmenlerin yeni eğitim öğretim yılında başarı dileklerinde bulunan Başkan Böcek, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirerek bu anı ölümsüzleştirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!