Konservatuvar kayıtları başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Konservatuvar kayıtları başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2018 10:47

Konservatuvar kayıtları başlıyor

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı yeni eğitim- öğretim dönemi kayıtları 3 Eylül'de başlıyor. 21 Eylül'de son bulacak başvuruların ardından yetenek sınavını yapılacak.

Çoksesli Gençlik Korosu ve Çoksesli Çocuk Korosu'na alınacak sanatçılar, ayrıca, Türk Halk Müziği (THM), Türk Sanat Müziği (TSM), Halk Oyunları, Enstrüman Eğitimi, Tiyatro ile Ses ve Şan Eğitimi bölümlerinde eğitim alacak öğrenciler için 3- 21 Eylül tarihleri arasında ön kayıt alınacak. Kayıtların kapanmasının ardından adaylar yetenek sınavına tabi tutularak başarılı olanlar eğitime başlayacak.

Konservatuvar, aynı zamanda 2018-2019 eğitim- öğretim dönemine yönelik enstrüman kursları da açıyor. Piyano, gitar, yan flüt, viyolonsel, bağlama, ritim, keman, ud, mandolin ve kanun kursları için başvurular da aynı tarihler arasında konservatuvar binasına yapılabilecek. Enstrüman kurslarına başvuru yapabilmek için 7 ila 35 yaş aralığında olmak yeterli olacak. Kursiyer adayları, yetenek sınavından geçtikten sonra kabul edilecek.

Türk Sanat Müziği (TSM) Bölümü, Türk Halk Müziği (THM) Bölümü, Tiyatro Bölümü ile Ses ve Şan Eğitimi Bölümleri için 15 ile 35 yaş aralığında, Halk Oyunları Bölümü için 11 ile 35, Enstrüman Eğitimi Bölümü için 10 ile 35 yaş aralığında olmak gerekiyor. Korolar yaş sınırı ise Gençlik Korosu 12 ile 25, Çocuk Korosu ise 6 ile 13 yaş olarak belirlendi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!