Komşu Fırın Antalya'da açıldı

Güncelleme Tarihi:

Komşu Fırın Antalyada açıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2016 16:02

Komşu Fırın Antalya'da açıldı

Haberin Devamı


İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - İSTANBUL'da 71, Bodrum'da 3 şubesiyle hizmet veren Komşu Fırın Unlu Mamulleri'nin 75'inci şubesi Antalya'da açıldı.
Doruk Gurup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasip Gencer tarafından 2006 yılında kurulan Komşu Fırın Unlu Mamulleri, İstanbul'un ardından farklı şehirlerde büyüme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yıl sonuna kadar 20'nin üzerinde şube açmayı hedefleyen şirket, bu kapsamda Antalya'da çalışmalarının startını verdi. Şirinyalı Mahallesi İsmet Gökşen Caddesi'ndeki Komşu Fırın Unlu Mamulleri Antalya Şubesi'nin açılışına Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kepez Belediyesi eski Başkanı Erdal Öner, Komşu Fırın Unlu Mamulleri Operasyon Direktörü Tuncay Balkan, Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Kübra Terekli, Finans Direktörü Berkin Kaftan, Emlak Kiralama Yönetmeni Seçil Şahin, firmanın fırın sorumlusu Selçuk Erdem ve davetliler katıldı.
Şubenin açılış kurdelesini Ümit Uysal ile Erdal Öner birlikte kesti. Başkan Uysal, açılışın ardından ürünleri inceleyerek, ekmek ve üretim şekli hakkında bilgi aldı. Komşu Fırın'ın en büyük özelliğinin kendi üretimi olan buğdaydan elde edilen un kullanımı olduğunu aktaran Komşu Fırın Operasyon Direktörü Tuncay Balkan, "Topraktan, sofraya sloganı bizim için. Ekmeklerimizin ham maddesi beyaz un, kepekli un ve diğer ürünleri kendimiz üretiyor, işliyoruz. Ekmeklerimizin içerisindeki lezzetimizin sırlarından bir tanesi bu" dedi.
Komşu Fırın markasını Türkiye'nin dört bir yanına götürmeyi hedeflediklerini sözlerine ekleyen Balkan, "Yıl sonuna kadar hedefimiz 95 şubeye ulaşmak" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!