Kırsal mahallelere içme suyu hattı

Güncelleme Tarihi:

Kırsal mahallelere içme suyu hattı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2017 11:43

Kırsal mahallelere içme suyu hattı

Haberin Devamı

 

MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Manavgat'ta su sıkıntısı yaşayan Sırtköy, Yaylaalan ve Tilkiler mahallelerinin yetersiz kalan içme suyu şebekeleri yenileniyor.

ASAT Manavgat Şube Müdürlüğü, Sırtköy, Yaylaalan ve Tilkiler mahallelerinde vatandaşın yaşadığı su sorununu çözmek amacıyla sürekli arıza veren içme suyu hattını yeniliyor. ASAT ekipleri çalışma kapsamında 40 kilometrelik içme suyu ana şebeke hattı imalatına başladı. Proje kapsamında 90'lık ve 75'lik olmak üzere toplam 12 kilometrelik içme suyu hattı ve 225'lik çapta 28 kilometre uzunluğunda ishale hattı imalatı ayrıca 75 ton kapasiteli içme suyu deposu yapılacak.

Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü İbrahim Büküş, içme suyu ile ilgili yatırımların belirlenen program dahilinde devam ettiğini söyleyerek, "İçme suyu yetersiz olan yerlere yeni hatlar döşeyerek daha sağlıklı hale getiriyoruz. Sırtköy, Yaylaalan ve Tilkiler mahalleleriyle ilgili çalışmalarımız sürüyor. Buradaki hatların eski ve yetersiz olması nedeniyle sık sık sorun yaşanıyor. Bu bölgelerdeki sorunları da çözeceğiz vatandaşlarımızı temiz içme suyu ile buluşturacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!