Kick boks turnuvasına Antalya damgası

Güncelleme Tarihi:

Kick boks turnuvasına Antalya damgası
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2016 11:01

Kick boks turnuvasına Antalya damgası

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ULUSLARARASI Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası'nda 43 madalya kazanan Antalyalı sporcular Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu'nu ziyaret etti.

Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından ilk defa düzenlenen Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası'nda mücadele eden Antalyalı sporcular, 12 altın, 15 gümüş ve 16 bronz madalya kazandı. Kick Boks Federasyonu İl Temsilcisi Gazi Demirdağ, madalya alan sporcularla birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu'nu ziyaret etti.

Şampiyona hakkında bilgi veren Gazi Demirdağ, Kepez İlçesi'ndeki Turgut Özal Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvaya 14 ülkeden 1200 sporcunun katıldığını, müsabakaların point fighting, kick light, light contact, low kick ve full contact kategorilerinde yapıldığını söyledi. Demirdağ, Antalyalı sporcuların 12 altın, 15 gümüş 16 bronz madalya kazanarak turnuvaya damgasını vurduğunu belirtti.

İYİ BİR SPORCU ROL MODELDİR

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu ise Türkiye ve Antalya'ya 12 altın, 15 gümüş 16 bronz madalya kazanıp büyük gurur yaşatan sporcuları, kick boks antrenörleri İrfan Berme, Sinan Özdal, Mustafa Yapıcı, Yasin Urlu, Süleyman Yapıcı, Cemil Coşkun, Ahmet Karakaş, Zekariya Demir, Filiz Önal, Ali Alakuş, Selahattin Karakuş'u tebrik etti.

Sporcularla sporun yanında akademik başarının olması gerektiği üzerine sohbet eden Hacıcaferoğlu, iyi bir sporcunun her zaman rol model olması gerektiğini, sporda ve eğitimde başarılı olmak için de her zaman çalışması gerektiğinin altını çizdi.

Ziyaretin ardından sporcular point fighting kategorisinde mini gösteri sundu. Turnuvada derece alan sporculara spor malzemesi hediye eden Hacıcaferoğlu, başarılarının devamını diledi. Ziyaret toplu çekilen fotoğraf çekimi ardından sona erdi.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!