Kepezli gençler sporla kucaklaşıyor

Güncelleme Tarihi:

Kepezli gençler sporla kucaklaşıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2017 11:20

Kepezli gençler sporla kucaklaşıyor

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi Spor Kulübü, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kepez Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Sporcu ve Gençlik Buluşmaları'nın 2'ncisi başladı.

Kepez Belediyespor Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, futbol takımı oyuncuları Bekir Küçük Ertaş, Erhan Yetek, voleybolcular Emine Tersakan, Merve Apaydın ve Buse Akın, Basketbol A Takım Antrenörü Atalay Gemen ve basketbolcu Burak Uyanık ve Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Yüksel Dorul'un katıldığı buluşmada renkli görüntüler yaşandı.

Kepez ilçesinde bulunan ilkokul ve liselerde öğrenim gören öğrencilere sporu sevdirmek, başarılı ve örnek sporcularla tanıştırmak, dostluk ve kardeşliğin öneminin pekiştirirlmesini sağlayan projede ilk adres, Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul İlkokulu oldu. Çocuklar ve gençlerin sosyal- psikolojik gelişimlerine iyi birey, iyi vatandaş, iyi sporcu ve pozitif düşünen insanlar olarak yetiştirmelerine katkıda bulunarak spora teşvik edilmek adına başlatılan projede basketbol, voleybol ve futbol branşlarındaki sporcular öğrencilerle buluşuyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!