Kepez'in imarı hızla tamamlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Kepezin imarı hızla tamamlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2018 13:38

Kepez'in imarı hızla tamamlanıyor

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi Meclisi Şubat Ayı Olağan Toplantısı'nda, şehircilikle ilgili 25 madde karara bağlandı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü başkanlığında toplanan şubat ayı meclisinde imar ile ilgili 25 madde görüşüldü. Şehir planlamasıyla ilgili gündem maddelerinin bir an önce görüşülmesi için imar komisyonunu toplanmaya davet eden Başkan Tütüncü, yarım saatlik aranın ardından devam meclis toplantısını açarak, kararların bir an önce verilmesini sağladı.

Meclisin ilk 10 maddesinde ise yapımı bitmek üzere olan Tek Sarnıç Parkı'ndaki işletmelerin kiraya verilmesi, 2002 model bir otomobilin karşılıksız olarak Isparta Sütçüler Belediyesi'ne devredilmesi kararlaştırıldı. Yerel hizmetlerin daha hızlı yapılması amacıyla Kepez Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü kurulması, meclis üyelerince uygun bulundu.

Özgürlük Mahallesi 2655 Sokak'taki kapalı halk pazarı alanı bünyesindeki 11 ve 12 numaralı dükkanların, Antalya Sağlıklı Yaşam Derneği'ne tahsisi de oy birliğiyle kabul edildi. Bu madde oy birliğine sunulmadan önce bir açıklama yapan Başkan Tütüncü, özellikle madde bağımlılığıyla mücadele konusunda hizmet veren derneğin varlığının Kepez için faydalı olacağına dair görüşlerini bildirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!