Kepez'den spora 125 bin TL ödül

Güncelleme Tarihi:

Kepezden spora 125 bin TL ödül
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2016 12:55

Kepez'den spora 125 bin TL ödül

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Meclisi, belediye spor kulübünün futbol, voleybol ve güreş branşlarının şampiyonluk başarısını 125 bin TL ile ödüllendirdi.

Antalya Spor Amatör Lig'i, şampiyonu olarak tamamlayarak Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselen Kepez Belediyespor Futbol Takımı'na, Antalya Şampiyonu olan Kepez Belediyespor Genç Kızlar Takımı'na (B takımı), Antalya ve Türkiye şampiyonu olan kulübün güreşçilerine 125 bin TL para ödülü verildi. Kepez Belediye Meclisi'nin haziran ayı olağan toplantısında, takımlara ve sporculara para ödülü verilmesiyle ilgili gündem maddesi de oy birliği kabul edildi.

Antalya şampiyonu olan genç kız voleybol takımında, 1 antrenör, 3 yardımcı antrenör ve 16 sporcuya 21 bin TL, BAL Ligi'ne çıkan süper amatör takımında 1 antrenör, 3 yardımcı antrenör, 1 malzemeci, 1 masör ile 24 futbolcuya 101 bin TL, Antalya ve Türkiye şampiyonu olan Hatice Ece Tekin ve Eda Tekin'e 3 bin TL (her birine 1500 TL) verildi.

"ÖDÜL YENİ YETENEKLERİ TEŞVİK EDECEK"

Başkan Hakan Tütüncü, para ödülüyle takımların başarısını kutladıklarını belirterek, "Şampiyon olan takımlarımızı ödüllendirerek, diğer branşlardaki sporcuların da başarıya teşvik etmeyi arzuladık. Futbol takımızdan BAL'da iyi bir performans bekliyoruz. Voleybol takımımız bir üst lige çıkmak için gereken gayreti gösterecektir. Güreşçilerimizin de Avrupa'da başarısını bekliyoruz. Futbol, basketbol ve voleybol yetenek taramalarındaki tespit ettiğimiz 2 bin 500 öğrencimize spor eğitimi vererek, onları spor alt yapısına kazandıracağız. Yeni yeteneklerin spora kazandırılması bakımından bu ödülü anlamlı buluyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!