Kepez'de açık yüzme havuzu törenle açıldı

Güncelleme Tarihi:

Kepezde açık yüzme havuzu törenle açıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2017 13:37

Kepez'de açık yüzme havuzu törenle açıldı

Haberin Devamı

 

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi tarafından Fabrikalar Mahallesi'ne yapılan yüzme havuzu törenle açıldı.

Kepez Belediyesi'nin Fabrikalar Mahallesi Fikri Erten Caddesi'nde 7 dönümlük arazide yapımını tamamladığı açık yüzme havuzunun açılış töreni gerçekleştirildi. Törende konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, havuzun bulunduğu yerin imar planında yeşil alan olması nedeniyle mevzuat gereği kapalı tesis yapılamadığını anlattı. Tütüncü, tesisin açık havuz olmasına rağmen yalıtımı ve izolasyonlu dış kaplamasıyla kış aylarında da hizmet vereceğini belirtti.

"SÖZÜMÜZÜ GERÇEKLEŞTİRMENİN MUTLULUĞU İÇERİSİNDEYİZ"

Fabrikalar Mahallesi'nin üç tarafının bulvarla çevrili olmasının mahalleye değer kazandırdığına değinen Tütüncü, Dokumapark'taki Oyuncak Müzesi'ni ilk 3 günde 15 bin, salı günü de 3 bin kişinin ziyaret ettiğini söyledi. Dokuma kompleksinin 6 müze ve bilim merkeziyle cazibe merkezine dönüştüğünü vurgulayan Hakan Tütüncü, "Bu, Antalya'ya gelen yerli ve yabancı misafirlerin ziyaret edeceği noktalardan birisi, demek. Dokuma'yı ranta teslim etmeyeceğiz, kimseye yedirtmeyeceğiz' demiştik. Geldiğimiz noktada bu sözümüzü gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz" dedi.

TÜTÜNCÜ'DEN MÜJDE

Dokuma'nın etrafını çevreleyen imar yollarının tamamının açıldığını ve önümüzdeki günlerde asfaltlama çalışmalarının tamamlanacağını aktaran Tütüncü, Dumlupınar Bulvarı'nı Namık Kemal Bulvarı'na bağlayacak, şehrin trafiğini rahatlatacak önemli bir arteri ulaşıma kazandıracaklarını dile getirdi. Dokuma'nın içerisine 500- 1000 kişilik tribünü olan biri sentetik çim 2 futbol sahası yapılacağını müjdeleyen Tütüncü, Barış Akkabak Caddesi'nde yeni bir imar düzenlemesi yapıldığından bahsetti. Düzenleme sonrası 13 bin metrekarelik alan oluşturulduğunu dile getiren Hakan Tütüncü, buraya da Balıkçılar Pazarı kurulacağını yanına da halk pazarı yapılacağını söyledi. Tütüncü, büyük alışveriş merkezlerinin arasında Akdeniz mimarisiyle mavi ve beyaz renkteki iç avlulu Balık Pazarı'nın 2018'in ilk aylarında yapımına başlanıp, 7- 8 ay içerisinde tamamlamayı planladıklarını söyledi.

Konuşmaların ardından Hakan Tütüncü ve törene katılanlar havuzun açılış kurdelesini kesti. Tütüncü daha sonra beraberindekilerle havuzu gezdi.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!