Kepez'de 3 mahalleye imar revizyonu

Güncelleme Tarihi:

Kepezde 3 mahalleye imar revizyonu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2016 13:22

Kepez'de 3 mahalleye imar revizyonu

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2017 başlarında 3 mahalleye daha imar revizyonu geleceğini müjdeledi.

Başkan Hakan Tütüncü, 2014 seçim vaatlerinden olan 5 mahalleye semt spor sahası açılışlarını yapmaya başladı. Fatih Mahallesi'ndeki açılış töreninde bölge sakinlerin en çok merak ettiği mülkiyet sorunları ile ilgili gelişmeleri de anlatan Başkan Tütüncü, 2B sorununun ardından vakıf arazileriyle ilgili sorunların sona erdiğini hatırlattı. Önümüzdeki aylarda Fatih, Göçerler ve Çamlıbel mahallelerinde eş zamanlı imar revizyonu başlatacaklarını duyuran Tütüncü, Kepez'in rantının giderek yükseldiğini vurguladı.

Yeni yıl içinde tapulama işlemlerinin gerçekleşeceğini açıklayan Tütüncü, geçen ay Büyükşehir Belediyesinde Göçerler Mahallesi'nin üst ölçekli imar revizyonunun tamamlandığını hatırlattı. Tütüncü, "Bölgemiz, düzgün ve düzenli yapılaşmaya hızlı bir şekilde kavuşmuş olacak" dedi. Buraya şehir hastanesinin de gelmesiyle bölge rantının hayli yükseleceğini belirten Tütüncü, hastanenin Fatih ile Göçerler mahallelerine prestij kazandıracağını söyledi.

Törende, duaların okunmasının ardından açılış kurdelesi hep birlikte kesildi. Sonrasında spor tesisini gezen Tütüncü, meclis üyelerinin koruduğu futbol kalesine penaltı kullandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!