Kepez Belediyesi, araç parkını yeniledi

Güncelleme Tarihi:

Kepez Belediyesi, araç parkını yeniledi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2016 14:08

Kepez Belediyesi, araç parkını yeniledi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi'nin 6 milyon lira bedelle aldığı 38 adet hizmet aracı ve iş makinesi törenle araç parkına dahil edildi.

Kepez Belediyesi'nin aldığı hizmet aracı ve iş makineleri dolayısıyla Dokuma Kent Parkı'nda tören düzenledi. Kuran'ı Kerim tilavetiyle başlayan törende konuşan Başkan Hakan Tütüncü, "Çok güzel bir Kepez fotoğrafıyla karşı karşıyayız. Hizmet için 3 ekskavatör, 5 adet 4x4 yükleyici, 1 kazıcı ve yükleyici, 7 çift kabinli kamyon, 1 taş kırıcı, 1 forklift, 2 sepetli vinç, 1 tek kabin hafif ticari kamyon, 7 çift kabin hafif ticari kamyon, 8 hafif ticari araç ile 1 açık dorse olmak üzere 38 tane iş makinesi ve binek aracı aldık" dedi.

Yeni yolların açılması, yeni parkların yapılması, şehrin daha güzel hale gelmesi için çalıştıklarını ifade eden Başkan Tütüncü, araçların tamamını belediyenin öz sermaye varlıklarıyla aldıklarını kaydetti. Başkan Hakan Tütüncü, yeni araçların Kepez'in caddelerini, sokaklarını daha da güzelleştireceğine dikkat çekerek, şunları söyledi:

"Yeni iş makinelerimizle Kepez'in açılmayan yeni yollarını açacak ve bu açılan yollarla birlikte Kepez çok daha modern ve güzel bir şehir haline gelecek. Hizmete aldığımız araçlarımızın ağırlıklı bir kısmı yol açma faaliyetlerini gerçekleştirilmesinde kullanılacak. 7 yıllık bir zamanda yaklaşık 500 kilometre yeni yol açtık. Yeni yolları açarken 10 binden fazla gecekonduyu da kavgasız, gürültüsüz ve hak sahiplerinin gönül rızasıyla kaldırdık. Göreve geldiğimizde, yıllık vermiş olduğumuz inşaat yapı ruhsatları sayısı 800'ler civarındaydı. Şimdi ruhsat sayısı yıllık ortalama 2 bin 300'e çıktı."

Hakan Tütüncü, konuşmasından sonra diğer davetlilerle, dua eşliğinde kurdeleyi keserek, 38 adet aracın hizmeti alınması gerçekleştirdi. Tütüncü, açılışın ardından tören alanında bulunan araçları, davetlilere tanıttı, ekskavatör de kullandı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!